ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκρότηση επιτροπών διοίκησης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

                                      ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

    Στη συνεδρίαση της 4 Αυγούστου  2017 αποφασίσθηκε η συγκρότηση επιτροπών διοίκησης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία (φύλαξη, καθαρισμό, συντήρηση και ασφάλεια) αυτών.

   Οι επιτροπές αυτές θα λειτουργούν στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως αυτός εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

   Τις επιτροπές διοίκησης θα απαρτίζουν άτομα που θα ανήκουν στις διοικήσεις των   σωματείων και σε συνεννόηση  με τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας η δημοτικής ενότητας  όπου  ανήκει η εγκατάσταση. 

          Η συγκρότηση των επιτροπών κρίνεται απαραίτητη για την χορήγηση των  παραχωρητηρίων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε  ότι,  η χρήση των γηπέδων ανήκει στον  Οργανισμό μας  με την υπαριθμ.561/9-8-2012 απόφαση Δ.Σ του Δήμου Ρόδου (ΑΔΑ Β4ΓΥΩΡ-88Ω) .

           Τα αιτήματα για τα παραχωρητήρια των γηπέδων θα κατατίθενται  ηλεκτρονικά στο email του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.:  [email protected]

         Τα σωματεία για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει ν’ απευθύνονται στο τμήμα αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Διαγοριδών 3) τηλ. επικοινωνίας 22410-27427 Φαξ. 22410 37149  στον κ. Χατζηαντωνίου   Ευάγγελο τηλ.6932454303  καθώς και στον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος.  κ. Χαρίτο Μιχάλη τηλ. 6944429654.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.