ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονίζει η ιστορία της Γωγώς Τσαμπά: «Δεχόμαστε μόνο νεκρούς σήμερα…»

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού η Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε στη συγκλονιστική περιπέτεια που είχε πρόσφατα η αδελφή της όταν την παρέσυρε μηχανάκι και τη χτύπησε άσχημα.

«Ήταν κάτι που πιστεύω ότι μας επηρέασε πολύ ακόμα μια φορά, γιατί μας χτύπησε πολύ δυνατά η μοίρα με την απώλεια του μπαμπά μου, παρ’ όλα αυτά προχωρήσαμε. Με την αδελφή μου με ταρακούνησε πάλι. Συνέβη στην Αθήνα, η οποία φημίζεται για τέτοιου είδους περιστατικά. Είχα πάει να κάνω φωτογράφιση για τη δουλειά μου, κατέβηκε η αδελφή μου, η μεσαία, από το αυτοκίνητο κι ένας νεαρός με το μηχανάκι του την παρέσυρε και τη χτύπησε. Το περιστατικό συνέβη στο Ίλιον, στο Καματερό.

Ήσουν στη φωτογράφιση την ώρα που τη χτύπησε το μηχανάκι;
«Εγώ έβγαζα φωτογραφίες κι εκείνη ήρθε αιμόφυρτη, μέσα στο αίμα, για να μη φοβηθώ. Ανέβηκε με το ασανσέρ μέσα στο αίμα και μου είπε: «Βγάλε τις φωτογραφίες σου και όταν τελειώσεις, μετά, θα πάμε στο γιατρό». Για να μη φοβηθώ, σκούπισε τα αίματα και ήρθε να δω ότι είναι καλά.»

Πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα της αδελφή σου;
«Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι αρκετά, αλλά περισσότερο εκείνη. Έμεινε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες, πήγε στο σπίτι και μετά πηγαινοερχόμαστε σε εξωτερικούς γιατρούς. Η ταλαιπωρία της κράτησε 2 μήνες και διαρκεί ακόμα, έχει πρόβλημα με το πόδι της. Κόντεψα να πεθάνω, γιατί την είχα πάρει μαζί μου. Είχε τα ρούχα που θα έκανα φωτογράφιση, είχε έρθει να με εξυπηρετήσει. Καταλαβαίνεις ότι το βάρος και η ευθύνη μου ήταν τετραπλή. Δεν είχα πει τίποτα στη μάνα μου και στην αδελφή μου τη μεγάλη, το πέρναγα μόνη μου. Για καλή μου τύχη είχα τον ξάδελφο μου, που είναι και συνάδελφος μου, ο οποίος μας βοήθησε πολύ, αλλιώς ήμουν για πνιγμό. Δεν υπάρχει σύστημα υγείας, ο κόσμος υποφέρει, μας φάγανε όλα τα λεφτά, πληρώνουμε και δεν έχουμε γιατρούς.»

Τι αντιμετωπίσατε στο νοσοκομείο;
«Πήγαμε στο ΚΑΤ, μας έδιωξαν και μας είπαν: «Δεχόμαστε μόνο νεκρούς σήμερα ως περιστατικά»! Εφημέρευαν για νεκρούς! Μου είπαν να πάμε στον «Ευαγγελισμό». «Τα είδα» όλα, δεν ήξερα αν θα ζούσε ο άνθρωπος μου. Τώρα είναι καλά, την είχα μαζί μου στο μαγαζί που δουλεύω στις γιορτές, με βοήθησε…»

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.