ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονίζει η γνωστή ηθοποιός – «Έκανα κακό στον εαυτό μου και πίκρανα τους δικούς μου ανθρώπους»!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της έκανε η Άβα Γαλανοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό People, για την περιπέτεια που πέρασε.

«Από το 2011 περίπου, όταν άρχισα να του ζητάω χρήματα πίσω και με έζωσαν τα φίδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Από το τέλος του 2012, τέσσερις με πέντε φορές το χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα φτάσει τα 46 κιλά».

«Αυτό που μου συνέβη τι δείχνει; Ότι δεν θέλεις να ζήσεις. Ο οργανισμός όμως κάπου θα πρέπει να ξεσπάσει. Το ξέρω, έχω κάνει κακό στον εαυτό μου κι έχω πικράνει και τους δικούς μου ανθρώπους. Όλη αυτή η περιπέτεια μου έχει κοστίσει πολύ. Υπήρχαν μέρες που μου φαινόταν βουνό να βγω για να πάρω τσιγάρα. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Σκέψου μόνο τι πέρασαν οι δικοί μου για να με πιέσουν να φάω».

«Ο πατέρας μου με βοήθησε πραγματικά. Εγώ δεν τους το έλεγα για να μην τους στεναχωρήσω, μέχρι που μια μέρα άκουσε ένα τηλεφώνημα στο οποίο εγώ κλαίγοντας του έλεγα «θέλω τα λεφτά μου». Τότε κατάλαβε και μου είπε: «Παιδί μου, άκουσα το θρήνο σου και τώρα κατάλαβα γιατί λιώνεις κάθε μέρα. Γιατί το πρώτο που σε έχει πειράξει είναι η προσωπική προδοσία. Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς». Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με πίεσε να βγω στη δουλειά, να βγω έξω στη ζωή ξανά, να ανοίξω τα παράθυρα για να μπει το φως. Γιατί, μη νομίζεις, πάλεψα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να τα καταφέρω. Δεν μου ήρθαν τα πράγματα τόσο εύκολα».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.