ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκατοικεί πλέον με τον αγαπημένο της η τελευταία σύντροφος του Μπουλά!! [Photos]

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά. Δύο χρόνια μετά το θάνατό του, σε ηλικία 60 ετών από καρκίνο, η Αλεξάνδρα Ούστα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο συγκατοικούν!

Αλεξάνδρα και Γιάννης γνωρίστηκαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, στην παράσταση «Ντόλλυ Η Προξενήτρα», που «ανέβηκε» τη χειμερινή θεατρική σεζόν στο «Αλίκη», με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

170615201027_7927.jpg
(Αλεξάνδρα και Γιάννης στην παράσταση στην οποία γνωρίστηκαν)

Αν και αρχικά οι δύο ηθοποιοί απέφευγαν να μιλήσουν για τη σχέση τους, πλέον, δεν κρύβονται και, όπως διαβάζουμε στο ένθεο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά», συγκατοικούν!

170615201028_8957.jpg

(Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο ηθοποιών, τον Ιούνιο που μας πέρασε)

«Κλείνουν 12 μήνες σχέσης και μοιάζουν σαν να μην πέρασε μια μέρα από το πρώτο τους ραντεβού. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό, συγκατοικούν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη», δηλώνει άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον στην εφημερίδα.

181115210432_2399.jpg

(Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού)

Σε συνεντεύξεις της, η Αλεξάνδρα αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση της με τον Γιάννη και αρκείται να δηλώσει «είμαι καλά», ενώ αποφεύγει και τις δηλώσεις για τον Σάκη Μπουλά, τιμώντας τη μνήμη του και όσα έζησαν μαζί…

«Βεβαίως και η σύντροφός μου είναι εδώ και με στηρίζει, και εγώ την στηρίζω. Γενικά αλληλοστηριζόμαστε, γιατί έτσι είναι η συντροφικότητα», έχει δηλώσει ο Γιάννης, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Bloom» που σκηνοθετεί.

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.