ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Συγγνώμη μαμά, αλλά κατά λάθος με π@δ@ξε ο άντρας που θα παντρευτείς!” – Απίστευτες αποκαλύψεις από 18χρονη σε ζωντανή εκπομπή!

Μία από τις αγαπημένες εκπομπές της τηλεόρασης,  (αυτό που μοιάζει με τα παλιά ριάλιτι ξεκατινιάσματος του Μικρούτσικου), το Jeremy Kyle show μας δίνει για μια ακόμη φορά πλούσιο υλικό.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά η νεαρή Ceri που ούτε λίγο ούτε πολύ κοιμήθηκε με τον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί η μητέρα της, μετά τον χωρισμό από τον πατέρα της 18χρονης.

“Ήπιαμε μερικές μπύρες και άρχισε να μου χαϊδεύει τα στήθη. Του είπα πως αν θέλει μπορεί ακόμη και να με γλείψει!” δήλωσε η 18χρονη αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τόσο τον παρουσιαστή όσο και το κοινό!

Jeremy Kyle guest Arnie slept with stepdaughter

Όσο για τον… πατριό: “Όταν σου βάζουν ένα γλυκό μπροστά σου για πολλές φορές κάποια στιγμή θα ενδώσεις. Τουλάχιστον 9 φορές με προκάλεσε, την δέκατη όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ!” είπε όσον αφορά το τί πραγματικά συνέβη. “Όλα άρχισαν στην παραλία. Έκανε ηλιοθεραπεία και αυτή βγήκε βρεγμένη από τη θάλασσα. Πήρε άμμο και άρχισε να μου τρίβει στο στέρνο με αυτόν”!

Ο τελευταίος λόγος ωστόσο άνηκε στην Ann, την μητέρα της Ceri: “Με αηδιάζεις. Χάσου από μπροστά μου.”

Jeremy Kyle guest Ann

athensmagazine.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.