ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ταινία “Swing Away” θα γυριστεί στο Los Angeles και στη Ρόδο-Πρόσκληση σε casting βοηθητικών ηθοποιών

Πόλος έλξης ξένων κινηματογραφικών παραγωγών η Ρόδος. Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν στο νησί μας τα γυρίσματα της ταινίας που θα φέρει το γενικό τίτλο Swing Away. Η ταινία που αποτελείται από ένα δυναμικό cast (ανάμεσά τους οι Μάνος Γαβράς και Ρένος Χαραλαμπίδης) θα γυριστεί και στο Los Angeles και όλα προδιαγράφεται μία λαμπρή επιτυχία!

Swing Away-Λίγα λόγια για την ταινία 

Η Ζωή Παπαδοπούλου μια επαγγελματίας παίκτρια του Αμερικάνικου γκολφ με Ελληνική καταγωγή, μετά από έναν ατυχή αγώνα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας , αποφασίζει να επισκεφτεί τους παππούδες της που ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Ρόδο.

Ενώ οι πρώτες μέρες οικογενειακής χαλάρωσης περνούν, γνωρίζει τη μικρή Στέλλα που για μεγάλη τα ης έκπληξη είναι ερασιτέχνης παίκτρια του γκολφ .

Στη παραλία του χωριού υπάρχουν  εγκαταστάσεις του γκολφ που ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας της εκμεταλλεύεται με έναν απώτερο σκοπό που δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού.

Μόλις ο διευθυντής του γκολφ ανακαλύψει την παρουσία της Ζωή στο χωριό, θα απευθυνθεί σε εκείνη ώστε να βοηθήσει και να προσελκύσει περισσότερους νέους παίκτες.

Συνοδοιπόρος  της   στο ταξίδι αυτό είναι ο Μάρκος ο πατέρας της μικρής Στέλλας. Μαζί θα ανακαλύψουν τους κρυφούς σκοπούς του Αμερικάνου επιχειρηματία και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους κατοίκους του χωριού. Οι ανατροπές και  οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μέσα από μια σειρά κωμικών γεγονότων. Η συνέχεια επί της οθόνης….

Σκηνοθέτης είναι ο Ελληνικής καταγωγής Michael Achilles Nickles

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Shannon Elizabeth γνωστή από την ταινία American Pie και επίσης συμμετέχουν οι Έλληνες ηθοποιοί Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης ,Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Σούγαρης, Όλγα Δαμάνη και η μικρή Βικτώρια Miller

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Los Angeles και σε πολλά μέρη τηςΡόδου.

Η ταινία είναι υπό την αιγίδα του L.P.G.A. , του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και με την στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ CASTING ΓΙΑ ΒΟΗΘΙΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ 

Η  View Master Films αναζητά άτομα όλωντων ηλικιών (9 ως 85) για να συμμετάσχουνστα γυρίσματα της  ταινίας Swing Away τουMichael Achilles Nickles ως βοηθητικοίηθοποιοί που θα πραγματοποιηθούν στοόμορφο νησί της Ρόδου από τις 27Απριλίου έως τις 23 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να στείλουνφωτογραφίες τους και τα στοιχείαεπικοινωνίας τους  στο mail: [email protected]

Υπεύθυνη Casting : Ιφιλένια Ζαχαριάδου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6957216036

Η Shannon Elizabeth που πρωταγωνίστησε στο American Pie
Η Shannon Elizabeth που πρωταγωνίστησε στην ταινία American Pie
gavras1_3
O Μάνος Γαβράς στα γυρίσματα της ελληνοσουηδικής παραγωγής “Sunne in Greece” που γυρίστηκε στη Ρόδο

www.drasisnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.