ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σώθηκαν από κεραυνό επειδή κρατιόνταν χεράκι-χεράκι

Η δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας μπορεί να έσωσε τη ζωή ενός ερωτευμένου ζευγαριού στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC News.

O Dylan Corliss και η Lexie Varga προχωρούσαν πιασμένοι χεράκι-χεράκι το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη Κλέρμοντ, ήταν ξαφνικά χτυπήθηκαν από κεραυνό. Ο πρώτος που ένιωσε τον ηλεκτρισμό να διαπερνά το κορμί του ήταν ο Dylan.

«Τη μία στιγμή προχωρούσαμε αμέριμνοι και την άλλη βρεθήκαμε στο έδαφος κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον και ουρλιάζοντας», είπε ο Corliss στο αμερικανικό δίκτυο, εξηγώντας ότι επειδή κρατούσε το χέρι της καλής του, ο ηλεκτρισμός διαπέρασε και εκείνη.

Οι δύο νεαροί γλίτωσαν από την τρομακτική εμπειρία με λίγα μόλις ελαφριά εγκαύματα, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κρατιόνταν τρυφερά από το χέρι, σύμφωνα με τον γιατρό τους, Δρ. Στέφαν Ρεϊνόσο. 

«Πιστεύω ότι η επαφή των χεριών τους μπορεί να συνέβαλε στο να διασκορπιστεί μεγάλο μέρος του ηλεκτρικού φορτίου», είπε ο Δρ. Ρεϊνόσο στο αμερικανικό δίκτυο.

Όσο για το ζευγάρι, που τον επόμενο μήνα πρόκειται να γιορτάσει την επέτειο έξι μηνών του, μπορεί πλέον περήφανα να λέει ότι ζει έναν «σπινθηροβόλο» έρωτα.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.