ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεργασία coaches και τηλεθεατών στο «Voice»

Την Παρασκευή 2 Μαΐου είναι ο ημιτελικός του «The Voice» και όπως ανέφερα χθες σε κείμενο του Newsit, κάθε διαγωνιζόμενος εκτός από ένα τραγούδι που θα ερμηνεύσει μόνος τους, θα κάνει ντουέτο και με έναν γνωστό τραγουδιστή. Από κάθε ομάδα θα προκριθεί ένας διαγωνιζόμενος που θα λάβει μέρος στον τελικό την επόμενη Παρασκευή 9 Μαΐου. 

Αυτοί όμως, που θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό θα πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του coach τους, αλλά και των τηλεθεατών κι όχι, όπως γινόταν έως τώρα, να προκριθεί ένας από τους coaches και ένας από τους τηλεθεατές. 

Πώς θα γίνει αυτό;

Μετά από την παρουσίαση κάθε ομάδας ο coach θα ψηφίζει δίνοντας στους δύο διαγωνιζόμενους ποσοστό εμπιστοσύνης επί τοις εκατό.

Για παράδειγμα, στον έναν διαγωνιζόμενο θα δίνει 55% και στον άλλο 45%, ή στον έναν 70% και στον άλλο 30%. Το ίδιο θα γίνεται και με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, με τις ψήφους τους να μετριούνται με ποσοστό επί τοις εκατό.

Τα δύο ποσοστά του κάθε υποψηφίου (από τον coach και από την κριτική επιτροπή) θα αθροίζονται και αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο θα πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Έτσι λοιπόν τέσσερις διαγωνιζόμενοι, ένας από κάθε ομάδα, θα προκριθούν για τον τελικό, ενώ από κει και πέρα, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή το λόγο θα έχουν μόνο οι τηλεθεατές.

Αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού, θα ανοίξουν οι γραμμές για τους 4 φιναλίστ και θα παραμείνουν ανοιχτές για να ψηφίζει το κοινό όσες φορές επιθυμεί τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο όλη τη βδομάδα έως και την επόμενη Παρασκευή που θα διεξαχθεί ο τελικός.

 gkourou.com/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.