ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκινητικές φωτογραφίες από νοσοκομείο της Βραζιλίας

Παιδιά με καρκίνο είδαν το παιχνίδι με το Μεξικό και το χάρηκαν με την ψυχή τους- Δείτε τις φωτογραφίες

Η μονοτονία της νοσηλείας σπάει και -κυρίως- το πρόβλημα της ασθένειας ξεχνιέται για λίγο. Το μυαλό αφαιρείται και… ταξιδεύει στα γήπεδα όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παιδιά καρκινοπαθή παρακολουθούν από το νοσοκομείο τη Βραζιλία απέναντι στο Μεξικό, φορώντας τη φανέλα της «σελεσάο» και κάποια πανηγυρίζουν κιόλας. 

Ο φωτογραφικός φακός… μπήκε στο νοσοκομείο καρκινοπαθών Ιτάτσι του Σάο Πάολο και απαθανάτισε τα παιδιά την ώρα που έβλεπαν τους παίκτες του Λούις Φελίπε Σκολάρι να αντιμετωπίζουν το Μεξικό. 

Η μικρή Ισαμπέλα ήταν στο δωμάτιο με τους γονείς της και παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την αγκαλιά του πατέρα της, Τιάγκο. Η μικρή Λουάνα έτρεχε στους διαδρόμους με μια κόρνα στα χέρια της, ενώ ο Μάρκος κρατούσε ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα που απεικόνιζαν τους παίκτες της «σελεσάο» δείχνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του. 

Άλλα παιδιά ήταν μαζεμένα σε μια μεγάλη αίθουσα και η αγωνία τους χτύπαγε κόκκινο όσο έβλεπαν την ομάδα τους να μη μπορεί να βάλει γκολ. Την ίδια ώρα μια θεραπεύτρια τα έβγαζε φωτογραφία με το κινητό της τη στιγμή. Πάντως, οι καίριες αποκρούσεις του Οτσόα μπορεί να στέρησαν τη νίκη από τη Βραζιλία, αλλά πρόσφεραν θέαμα στα παιδιά, με κάποια να πανηγυρίζουν τις ευκαιρίες των παικτών λίγο πριν αποκρούσει ο Μεξικανός τερματοφύλακας. 

 newsbeast.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.