ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης κ. Φίλιππος Τριομμάτης

 

Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο συμμετείχε ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών  Συμπαραστατών.

Στην συνάντηση, που διήρκεσε 45 λεπττά, αναλύθηκαν θεσμικά και λειτουργικά θέματα που έχουν προκύψει από την μέχρι σήμερα λειτουργία του θεσμού.  Οι  Συμπαραστάτες  ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  σχετικά με προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την βελτίωση των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη  υποστήριξή του στον θεσμό του Συμπαραστάτη, δήλωσε ότι παρακολουθεί την πορεία του θεσμού από την ίδρυσή του και ήταν γνώστης των δυσκολιών που υπήρξαν σε διάφορες περιοχές για την εκλογή Συμπαραστατών, ενώ  ανανέωσε το ραντεβού στις αρχές του νέου έτους προκειμένου να λάβει γνώση του ετήσιου απολογισμού του Δικτύου.

Από την πλευρά του ο κ. Τριομμάτης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  για τον τρόπο εφαρμογής του θεσμού, στην ιδιαίτερη νησιωτική Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και ανέλυσε τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί για την αποδοτικότερη λειτουργία της δομής προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων.  

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος επίσης ο συντονιστής του Δικτύου κ. Ε. Μιχάλης, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής κ. Β. Σωτηρόπουλος, οι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης Γ.Αραμπατζής και Δήμου Κοζάνης Κ.Τσιομπάνου, καθώς και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Περάματος Δ.Πετράς.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.