ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στον ΑΟ Σταματίου ο στίβος ετοιμάζει την αποστολή του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο και το μπάσκετ οργανώνει τα τμήματα υποδομών του                         

 

                 Ο ΑΟ Σταματίου ξεκίνησε τον Ιούνιο τις αποστολές του στίβου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συνεχίζει δυναμικά.

              Η ομάδα, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στα Τρίκαλα επέστρεψε ικανοποιημένη από τις επιδόσεις και τη βαθμολογία των αθλητών. Συγκεκριμένα η Μαυρουδή Χριστίνα πέτυχε στα 100 μέτρα ατομικό ρεκόρ 13.20 και η Χουσεΐν Γκιουνάη στα 100 μέτρα  ατομικό ρεκόρ 13.45.Επίσης η ομάδα της σκυταλοδρομίας στο 4 επί 100 με τις αθλήτριες Μαυρουδή Χριστίνα, Μανωλά Δέσποινα, Παστρικού Δούκισα  και  Χουσεΐν Γκιουνάη κέρδισε την 16η θέση μεταξύ 27 ομάδων.

              Η προετοιμασία στο στίβο συνεχίζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α που θα γίνει στις 2 και 3 Ιουλίου στο Ναύπλιο. Στο Ναύπλιο θα πάρουν μέρος οι εξής αθλητές: Μανωλά Δέσποινα στο πένταθλο, Κολυμπίρη Μαρία στο άλμα εις ύψος, Γακούδη Νένα στο άλμα εις ύψος, Μαυρουδή Χριστίνα στα 150 και σκυταλοδρομία 4 επί 80, Παγωνάκη Γεωργία στα 150μ και στη σκυταλοδρομία 4 επί 80, Αρβανίτη Ελευθερία στο μήκος και στη σκυταλοδρομία 4 επί 80, Χουσεΐν Σιντικά στη σκυταλοδρομία 4 επί 80 και Μέμα Μάρκος στη σφυροβολία και σφαίρα. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές κ. Εύη Επισκόπου και κ. Κώστας Κουρούνης.

                 Με αφορμή τη λήξη  της προπονητικής περιόδου 2015-2016, ο ΑΟ Σταματίου προσκάλεσε τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου στην πιτσαρία Γόνδολα. Συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 ο πρόεδρος Μ. Κόκκινος και τα μέλη του Δ.Σ συνάντησαν στην πιτσαρία Γόνδολα τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου με τους προπονητές τους. Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και για καλά αποτελέσματα στους πανελλήνιους αγώνες.

                   Επίσης  με αφορμή τη λήξη  της προπονητικής περιόδου 2015-2016 στο μπάσκετ, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Σταματίου προσκάλεσαν την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στην πιτσαρία Γόνδολα τα αγόρια και τα κορίτσια του μπάσκετ, τους προπονητές  Κ. Δόσπρα και  Ν. Παχούντη καθώς και το διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Ρόδου κ. Γ. Τσακίρη, όπου γίνονται οι προπονήσεις. Ο αντιπρόεδρος  κ.  Πασχάλης Γκογκίδης ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Γ. Τσακίρη για τη σημαντική στήριξη του προς τον ΑΟ Σταματίου. Η χαρά των παικτών ήταν πολύ μεγάλη όταν ο πρόεδρος Μ. Κόκκινος τους ανακοίνωσε ότι την επόμενη μπασκετική χρονιά ο ΑΟ Σταματίου θα συμμετέχει επίσημα  στο πρωτάθλημα της Τοπικής  Επιτροπής   ΕΟΚ  Δωδεκανήσου.

Από το ΔΣ του ΑΟ ΡΟΔΟΥ Ε.&Μ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.