ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ με αμαξίδιο θα πάρει μέρος ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στο τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώνει ο Α.Ο. Κολοσσός θα πάρει μέρος αύριο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας δεν έμεινε αμέτοχη στο κάλεσμα των «θαλασσί» και αύριο το βράδυ (20:00) θα είναι παρούσα στο τουρνουά, προκειμένου οι αθλητές της να παίξουν με παιδιά, γονείς και φιλάθλους και να τους μυήσουν στα μυστικά του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Χρήστος Μιχαήλου, ο Βαλάντης Παππάς, ο Σάββας Χαρτερός, ο Ντιμιτάρ Βασίλεβ και ο Σάββας Καρατζιάς θα βρεθούν στα ανοιχτά γήπεδα «Διαγόρας», ενώ το «παρών» θα έδιναν υπό άλλες συνθήκες ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου και ο Ατνάν Χαμαντί.

Ο πρώτος όμως βρίσκεται στην Αθήνα για την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενώ ο δεύτερος έχει σπάσει ένα δάχτυλο του χεριού του.

Στις εκδηλώσεις του Α.Ο. Κολοσσός θα βρεθεί επίσης ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου και αντιπροσωπεία της διοίκησης, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους στη Basket League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται στο «Βενετόκλειο» και οι προπονήσεις διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαρκάκη.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.