ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο ψυχιατρείο ο επιβάτης πτήσης της Aegean που φώναζε «Δεν με νοιάζει αν πεθάνω»!

– Ακυρώθηκε χθες πτήση της AEGEAN από Λάρνακα προς Λονδίνο λόγω ύποπτου σημειώματος επιβάτη
– Το σημείωμα άφησε 21χρονος Βρετανός υπήκοος γράφοντας: «αν θα πεθάνω θα πεθάνω αργά»
– Ο 21χρονος συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης

Πανικός προκλήθηκε σε αεροσκάφος της Aegean Airlines που θα εκτελούσε χθες το απόγευμα την πτήση Λάρνακα-Λονδίνο, όταν Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής, άρχισε να φωνάζει «Δεν με νοιάζει αν πεθάνω».

Κι έτσι δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απογείωσης της πτήσης της AEGEAN για το Λονδίνο και το αεροσκάφος έμεινε τελικά καθηλωμένο στο έδαφος.

Αιτία στάθηκε ένα σημείωμα που έγραψε στην αγγλική ένας 21χρονος Βρετανός επιβάτης πακιστανικής καταγωγής μόλις άρχισε το αεροσκάφος να τροχοδρομεί προς τον δίαυλο για την απογείωση.

Το σημείωμα που έγραφε «αν θα πεθάνω θα πεθάνω αργά» έγινε αντιληπτό από τους αεροσυνοδούς οι οποίοι και το γνωστοποίησαν στον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Ο κυβερνήτης αποφασίζοντας την ακύρωση της πτήσης ειδοποίησε τις αρχές. Μετά την αποβίβαση επιβατών και πληρώματος η Αστυνομία άρχισε έρευνες στο αεροπλάνο για τον εντοπισμό τυχόν εκρηκτικών χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το ύποπτο.

Οι επιβάτες αναχώρησαν αργότερα για το Λονδίνο με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Ο 21χρονος συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε διάταγμα Δικαστηρίου.

Εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γι’ αυτό και θα μεταφερθεί στα ψυχιατρικά ιδρύματα Αθαλάσσας.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.