ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο νοσοκομείο η Καίτη Γαρμπή! Τι ακριβώς συμβαίνει;

Εσπευσμένα σε κλινική πριν λίγη ώρα η Καίτη Γαρμπή! Μια ξαφνική αδιαθεσία ανησύχησε τους συνεργάτες αλλά και τους κοντινούς ανθρώπους της Καίτης Γαρμπή. Η τραγουδίστρια ήδη ζαλιζόταν αυτές τις μέρες και το είχαν αντιληφθεί άνθρωποι την παράσταση που πρωταγωνιστεί όμως η κατάσταση χειροτέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρίν απο λίγη ώρα η τραγουδίστρια ένιωσε αδυναμία-μαλιστα κάποιοι μας μετέφεραν ότι λιποθύμησε- και πως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις .

Αυτό σημαίνει πως αύριο Παρασκευή είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει το μαγαζί όπου και εμφανίζεται στο κέντρο της Αθήνας. Σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Οι κακές γλώσσες ωστόσο λένε πως πτόκειται για διπλωματική ασθένεια ελέω… ελάχιστων κρατήσεων. Εγώ απο την πλευρά μου εύχομαι η Καίτη να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει. Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να εξετάσω και τις δυο περιπτώσεις καθώς πολλές… ασθένειες προκύπτουν όταν ένας χώρος δεν έχει ρεζερβέ-επειδή δεν έχει διαφημιστεί σωστά- χωρίς ωστόσο να αποκλείω το ενδεχόμενο της υπερκόπωσης…

gossiptv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.