ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο καρτέρι για το επόμενο θύμα έπιασαν το «δράκο» του Αμαρουσίου

Αφού επιτέθηκε σε μια γυναίκα στις 6 το πρωί, στη συνέχεια έστησε καρτέρι σε υπόγεια-διάβαση για να ξαναχτυπήσει – Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί – Πέντε, τελικά, τα θύματά του – Τι λένε οι γείτονές του

Άτομο με περίεργη ψυχολογία που ξέρει να προσποιείται, χωρίς να έχει ποτέ απασχολήσει 
τις αρχές και αποφασισμένο να εκτονώνει τα αρρωστημένα του πάθη, χαρακτηρίζουν οι αρχές τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου. 

Ενδεικτικό του θολωμένου του μυαλού είναι το γεγονός ότι μία ώρα μετά την επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι, δεν πήγε να λουφάξει στο σπίτι του, στην Αλσούπολη που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, αλλά την «έστησε» και πάλι στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου περιμένοντας να χιμίξει στο επόμενο θύμα του. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι φορούσε τα ίδια ακριβώς ρούχα, αρνήθηκε να τους πει το παραμικρό ενώ στους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Αμαρουσίου όπου οδηγήθηκε «το παίζει άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα». 

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί πέντε επιθέσεις σε γυναίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις 
στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου δίπλα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ. Η τελευταία, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου ήταν και η μοιραία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που άλλαξε λημέρι και χτύπησε στο σημείο. Τη γυναίκα την ακολουθούσε αρκετά μέτρα και τελικά τη στρίμωξε σε ένα σημείο της οδού Αγράφων όπου υπάρχει μια είσοδος για υπόγειο γκαράζ, της έβαλε μονωτική ταινία όμως το θύμα αντέδρασε, ξεκόλλησε την ταινία τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι. 

Ο «δράκος» έφυγε τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινήθηκε η 
γυναίκα και με τα ίδια μαύρα ρούχα (φόρμα και φούτερ με κουκούλα) και τη γρατσουνιά στο 
πρόσωπο, πήρε το δρόμο για την υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου όπου την έστησε 
περιμένοντας το επόμενο θύμα του. 

Τέσσερις από τις πέντε γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον 30χρονο, αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε, ωστόσο ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται να ομολογήσει παρουσιάζοντας αστείες δικαιολογίες και προσποιούμενος άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.