ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η μουσουλμάνα πoρνoστάρ που έπαιξε την ιερόδoυλη στο Game of Thrones

Οι γονείς της έμαθαν για την… καριέρα της από έναν ξάδελφο που την είδε στο ίντερνετ!

Ίσως, ούτε και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του Game of Thrones να αναγνωρίσουν την κοπέλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι συντελεστές του HBO έχουν παράδοξες και παράτολμες μεθόδους επιλογής του cast των ηθοποιών. Κάπως έτσι όμως, κατέληξαν και στην Sahara Knite, που επιλέχθηκε για έναν ρόλο στη δημοφιλή σειρά που μάλλον είναι στα μέτρα της…

Η Saeeda Vorajee, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είναι γνωστή στην βιομηχανία του πορνό ως Sahara Knite και κέρδισε επάξια τον ρόλο της Armeca – μίας από τις ιερόδουλες στον οίκο ανοχής που έχει ο Μικροδάχτυλος στο King’s Landing.

gotstar4gotstar5gotstar6

Γεννημένη στη Βρετανία το 1975, η Saeeda Vorajee ξεκίνησε την καριέρα της στο πορνό στην ηλικία των 30. Από το 2005 που ξεκίνησε, έχει πρωταγωνιστήσει σε 60 ταινίες του είδους.

Αρχικά, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό από την οικογένειά της την απόφασή της να ασχοληθεί με το πορνό, όμως γρήγορα ένας ξάδελφός της ανακάλυψε στο ίντερνετ ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Έκτοτε η οικογένειά της την αποκήρυξε και συχνά δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Παραμένει, ωστόσο, όσο μπορεί, «σκληροπυρηνική» μουσουλμάνα, που δεν καπνίζει, δεν τρώει κρέας, δεν πίνει αλκοόλ, προσεύχεται και διαβάζει το Κοράνι.

gotstar1gotstar2
gotstar3

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.