ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο ένα ρεύμα η κυκλοφορία στη γέφυρα του ποταμού Ψαλιδόκαμπου στ’Αφάντου

Σας γνωρίζουμε ότι στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λίνδο προς Ρόδο) στο τμήμα μεταξύ του Γκόλφ Αφάντου και Τραουνού (στη γέφυρα του ποταμού Ψαλιδόκαμπου) θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης βλαβών από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα της Εθνικής οδού θα διεξάγεται μόνο από τη μια εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας,  του ρεύματος από Λίνδο προς Ρόδο.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.