ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο «Βενετόκλειο» για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος τα παιδιά του Λυκείου Αρχαγγέλου

Το πρωινό ήταν εντελώς ξεχωριστό τόσο για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, όσο και για τα παιδιά του Λυκείου Αρχαγγέλου, που επισκέφτηκαν το «Βενετόκλειο» και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αθλητές της ομάδας, να μιλήσουν μαζί τους, να τους ρωτήσουν για πράγματα τα οποία δεν γνώριζαν και γενικότερα να γίνει μία γνωριμία ζωής. Τα παιδιά από το Λύκειο Αρχαγγέλου δουλεύουν πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο project που αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και από μόνα τους εξέφρασαν το ενδιαφέρον να γνωριστούν τους αθλητές μας και παράλληλα να παρακολουθήσουν ένα αγώνα επίδειξης. Στο «Βενετόκλειο» βρέθηκε η διευθύντρια του σχολείου κ. Στέλλα Λαμπριανού και η υπεύθυνη καθηγήτρια και φιλόλογος κ. Έλλη Αρσενίου. Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για το σωματείο, για τον τρόπο λειτουργίας του, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των παιδιών στα εντός έδρας παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν δεκάδες ερωτήσεις στον αρχηγό της ομάδας μας Μιχάλη Χατζηδημητρίου και στους υπόλοιπους αθλητές τόσο για την αθλητική τους πορεία όσο και για τις δυσκολίες στην καθημερινή τους ζωή. Ο έμπειρος αθλητής απάντησε πρόθυμα στις ερωτήσεις των παιδιών, ενώ παράλληλα σύστησε όλους τους παίκτες στους μαθητές του Λυκείου Αρχαγγέλου. Παράλληλα τους εξήγησε μικρές λεπτομέρειες για το μπάσκετ με καρότσι, που δεν γνώριζαν. Αμέσως μετά οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος έπαιξαν σε αγώνα επίδειξης, κερδίζοντας το χειροκρότημα των μαθητών του Λυκείου Αρχαγγέλου. Μάλιστα τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και υποσχέθηκαν να συμπαρασταθούν στα εντός έδρας παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τα παιδιά που δουλεύουν πάνω στο project των «Ολυμπιακών Αγώνων» είναι τα εξής: Γιώργος Ζουρπάς, Σαράντης Χαρτερός, Δημήτρης Ψαθάς, Κωνσταντίνα Αθανασίου- Ξετρίχη, Μαρία Πέτα, Λορένα Βέλο, Μιχαλίτσα- Παρασκευή Μαγιόγλου, Γαβριήλ Σαρικάς, Αντίρμα Ρουστεμόφσκι, Βαλασία Παρασκευά, Αργυρώ Λεβέντη και Αλτέα Μουρατάι. Φυσικά το «παρών» έδωσαν κι άλλα παιδιά στο «Βενετόκλειο» τα οποία άκουσαν με προσοχή τους αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ»

Μετά το τέλος των ερωτήσεων τα παιδιά από το Λύκειο Αρχαγγέλου προέβησαν σε μία πολύ συγκινητική κίνηση, παραδίδοντας ένα πανό στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. «Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μάθαμε πολλά πράγματα. Θα θέλαμε να σας αφιερώσουμε και να σας χαρίσουμε αυτό το πανό που φτιάξαμε με το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων, που συμβολίζει την ειρήνη, την αγάπη και τη συναδέλφωση όλων των λαών, ώστε να σας δείξουμε πως σας στηρίζουμε και είμαστε στο πλευρό σας. Συνεχίζετε να απολαμβάνετε το άθλημα σας και να κερδίζετε διακρίσεις», είπε μία μαθήτρια του σχολείου και φυσικά χειροκροτήθηκε θερμά τόσο από τους συμμαθητές της, όσο και από τους αθλητές της ομάδας μας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ  ΜΕΤΣ

Αλλαγή ώρας και έδρας… Το παιχνίδι Αετοί Κρήτης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα και όχι στη Σούδα, όπως ενημερώθηκε η ομάδα μας από την Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Πρόκειται για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου μπάσκετ με καρότσι.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.