ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στις 27.000 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βοήθειας σε απόρους

Σχεδόν 27.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για την ένταξη στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους, δέκα ημέρες μετά την έναρξη υποβολής.

Από το συνολικό αριθμό των 26.962 αιτήσεων, οι 10.994 υποβλήθηκαν ιδιωτικά, ενώ οι 15.968 υποβλήθηκαν από τους εταίρους Κοινωνικής Σύμπραξης. Επισημαίνεται ότι οι 26.962 αιτήσεις αντιστοιχούν σε 61.351 άτομα.

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την καταβολή αιτήσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η 5η Αυγούστου 2015. Οι ωφελούμενοι μπορούν να ενημερωθούν είτε στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/ επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ είτε, ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία διαμένουν, από τον επικεφαλής εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης, από τους Εταίρους αυτής και από τις άτυπες Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www.idika.org.gr/teba/ είτε στα σημεία που έχει ορίσει ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης είτε στις άτυπες Δομές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.