ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στην κορυφή των τραγουδιών του Δημήτρη Μπάση το “Τι Τα Θέλεις”

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το νέο Digital Single του Δημήτρη Μπάση με τίτλο “Τι τα θέλεις” σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και κατάφερε να είναι για τον μήνα Απρίλιο το κομμάτι που έχει εκτελεστεί περισσότερο στα ελληνικά ραδιόφωνα μεταξύ των τραγουδιών που έχει τραγουδήσει διαχρονικά ο Δημήτρης Μπάσης. 
Ακολουθεί γράφημα από το mediainspector.gr που καταγράφει τις ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις και εμφανίζει πρώτο το “Τι τα θέλεις” από το Ogdoo Music Group
 

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης (διευθυντής, μαέστρος και σολίστ της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας του Βόλου) είναι ο συνθέτης του τραγουδιού «Τι τα θέλεις» και συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τον στιχουργό Νίκο Αναγνωστάκη, που δείγμα της δουλειάς τους και της συνεργασίας τους είχαμε στο άλμπουμ «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη». Εκεί ο Δημήτρης Μπάσης εγκαινίασε την καλλιτεχνική σχέση του μαζί τους, συμμετέχοντας στο ντουέτο «Μαλώνω την καρδιά».
 
Η φόρμα, το ύφος και η παρουσία των χάλκινων πνευστών στο «Τι τα θέλεις» είναι το ηχητικό σενάριο που έχει ως πρωταγωνιστή του τον εξαιρετικό Δημήτρη Μπάση. Το τραγούδι είναι προπομπός της επερχόμενης δισκογραφικής έκδοσης του Δημήτρη, που βρίσκεται ήδη στο studio κι ετοιμάζει μετά από 5 σχεδόν χρόνια το νέο του άλμπουμ.
 
 
 
Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

  • Κατεβάστε το «Τι τα θέλεις» από iTunes
  • Κατεβάστε το «Τι τα θέλεις» από Google Store
  • Ακούστε το «Τι τα θέλεις» στο Spotify
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.