ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Στη Ρωσία υπάρχουν Έλληνες που κρατούν ψυχή και καρδιά Ελληνική» δήλωσε ο Μιχάλης Κόκκινος στην παρουσίαση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία»

«Στη Ρωσία υπάρχουν Έλληνες που κρατούν ψυχή και καρδιά Ελληνική» τόνισε σε δηλώσεις του, την Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την παρουσίαση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία», σε σχέδια της ΓΓΕΕ και με αφορμή το αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας. 

Με έντονα χρώματα και έμπνευση από χαρακτηριστικά πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών, τα τέσσερα γραμματόσημα συμβολίζουν τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας, αποτυπώνοντας παράλληλα την επιθυμία το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας να γίνει αφορμή για οικοδόμηση ακόμη ισχυρότερων δεσμών μεταξύ των δύο λαών. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, η υπεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων των ΕΛΤΑ, Ελένη Κοντού και ο Ειδικός Εκπρόσωπος και Συντονιστής για το Έτος Ελλάδας στη Ρωσία, Πρέσβυς ε.τ., κ. Ηλίας Κλης.

Το βίντεο της εκδήλωσης με τις δηλώσεις του κ. Κόκκινου:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.