ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στη Βουλή η καλύτερα… φυλασσόμενη τουαλέτα στον κόσμο

Για μερικά λεπτά η τουαλέτα που βρίσκεται στο ισόγειο της Βουλής (δίπλα από το γραφείο του Κ. Σημίτη) ήταν η καλύτερα φυλασσόμενη τουαλέτα στον κόσμο.

Τι είχε συμβεί; Ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου μόλις είχε ολοκληρώσει τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατευθύνθηκε μαζί με τη φρουρά του και τη φρουρά της Βουλής προς την έξοδο όπου τον περίμενε το θηριώδες τζιπ του και μια σειρά άλλα θωρακισμένα αυτοκίνητα της πρεσβείας για να αναχωρήσει. Ο κ. Λιου έδειξε να βιάζεται περπατώντας προς την έξοδο. Ξαφνικά σταμάτησε και κάτι είπε σε έναν από τους αμερικανούς φρουρούς του.

Ο Αμερικανός μετέφερε το… «μήνυμα» σε έναν δικό μας αστυνομικό και αυτός έδειξε πού είναι η τουαλέτα.  Προτού ο κ. Λιου εισέλθει σ’ αυτήν έγινε ένας πρόχειρος έλεγχος στο εσωτερικό της και εν συνεχεία παρατηρήθηκε σύναξη «φουσκωτών» (Αμερικανών και ημεδαπών) έξω από την τουαλέτα. Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος, γιατί ο κ. Λιου άφησε την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή. Ουδείς συγκινήθηκε και ρώτησα έναν της φρουράς γιατί το κάνει αυτό. «Για λόγους ασφαλείας, έτσι είναι το πρωτόκολλο» απάντησε γελώντας.

πηγή: Βηματοδότης 

ΠΗΓΗ

 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.