ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Stella Maxwell: Η σύντροφος(;) της Miley Cyrus μόνο με τα εσώρουχά της

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου η Maxwell είναι η νέα σχέση της Αμερικανίδας ποπ σταρ Miley Cyrys

Φορώντας τα πιο καυτά εσώρουχα που προτείνει για το καλοκαίρι η Victoria’s Secret ποζάρει η πανέμορφη Stella Maxwell, η οποία γεννήθηκε στο Βέλγιο αλλά η καταγωγή της είναι από την Ιρλανδία. Η 24χρονη πριν από έναν περίπου μήνα υπέγραψε με τη Victoria’s Secret για να γίνει ένας από τους αγγέλους της εταιρείας, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για ένα μοντέλο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου η Maxwell είναι η νέα σχέση της Αμερικανίδας ποπ σταρ Miley Cyrys. Ναι καλά διαβάσατε. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα δημοσιεύματα το καυτό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Instagram και διατηρεί ερωτική σχέση εδώ και αρκετούς μήνες. Και μπορεί και η ίδια η Cyrus να αναφέρεται συχνά πλέον στη Maxwell και να αφήνει διάφορα υπονοούμενα στις προσωπικές της σελίδες στο Instagram και το Twitter, εμείς όμως, και ας μας συγχωρήσει η σταρ, δεν πιστεύουμε τίποτα από όλα αυτά.  

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.