ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στέφανος Δράκος: 20 χρόνια «ΘΑΡΡΙ», μία φωνή που δεν πρέπει να σιγήσει ποτέ

 

Ο Ορθόδοξος Τηλεοπτικός Σταθμός της Δωδεκανήσου «ΘΑΡΡΙ», συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, δίδοντας τη δυνατότητα αρχικά στους πολίτες της Ρόδου και εν συνεχεία σε όλα τα Δωδεκάνησα, να γνωρίσουν θρησκευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Μία ιστορία δεκάδων ετών, διαχρονικής προσπάθειας, ακούραστης διαδρομής, συνεχίστηκε και συνεχίζεται, απρόσκοπτα και ιερά.

Η Επιτροπή του Εκκλησιαστικού Τηλεοπτικού Σταθμού Ιεράς Μονής Θάρρι της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, επιτελεί ένα επίπονο και θεάρεστο έργο, αυτό της ορθής, αντικειμενικής και ευλογημένης ενημέρωσης σε ότι αφορά στους τομείς που απευθύνεται, ψυχαγωγικές εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου και εκκλησιαστική ενημέρωση.

Φωνή Εκκλησίας, φωνή Ορθοδοξίας, φωνή Χριστιανοσύνης. Μία φωνή που εκπέμπεται εδώ και 20 χρόνια, κρατώντας συντροφιά σε όλους όσοι έμαθαν να σέβονται και να τιμούν την πίστη και τη θρησκεία. Εύχομαι ολόψυχα η φωνή του «ΘΑΡΡΙ» να μη σιγήσει ποτέ ξανά. Να γίνεται κάθε μέρα δυνατότερη, ισχυρότερη, ουσιαστικότερη, διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες της Χριστιανοσύνης, της αλήθειας και της αγάπης, που αυτή πρεσβεύει.

 

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.