ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Στεφανάκος εξηγεί τι θα πάθαινε ο πατέρας της Άννυ στα χέρια του…

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η παραδοχή του βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκου ότι θα σκότωνε τον παιδοκτόνο Βούλγαρο πατέρα της τετράχρονης Άννυ. Ο πλέον αναγνωρίσιμος κρατούμενος στην Ελλάδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα εξήγησε… τι μπορεί να αντιμετωπίσει μέσα στις φυλακές ένα κτήνος όπως ο 27χρονος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φρικαλεότητά του.

«Αυτοί οι δήθεν κώδικες τιμής των παρανόμων έχουν γερή δόση υποκρισίας. Ενοχλούν, βέβαια, τα εγκλήματα που αφορούν παιδιά και βολεύει πού και πού ένας ανέξοδος ξυλοδαρμός για εκτόνωση. Εγώ αυτόν και τους ομοίους του θα τους σκότωνα με ή χωρίς την ψυχική συνδρομή του Πανούση, αλλά ποιος εκτίει άλλα 20 χρόνια φυλακή για να βγάλει το άχτι του; Διότι περί αυτού πρόκειται. Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα, το οποίο σέρνεται σε φαρισαΐζουσα κοινωνία», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Στεφανάκος.

«Με αυτή τη λογική θα είχαν προτεραιότητα οι πολιτικές που εξαϋλώνουν και καταδικάζουν σε θάνατο λαούς ολόκληρους και ξεκληρίζουν χιλιάδες παιδάκια. Όταν σκοτώσεις το κάθαρμα που σκότωσε το παιδί του είσαι αγανακτισμένος ποινικός. Όταν πας ψηλά, είσαι αμετανόητος τρομοκράτης.» τονίζει ο βαρυποινίτης, το όνομα του οποίου «κοσμεί» δεκάδες πολύκροτες υποθέσεις και δικογραφίες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.