ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Star Wars, The Force Awakens: Τι αποκαλύπτει το επικό τρέιλερ

Το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Star Wars: The Force Awakens ήρθε στην δημοσιότητα ενώ οι φανατικοί της εμβληματικής ταινίας θα πρέπει να περιμένουν άλλους δύο μήνες μέχρι να προβληθεί στην μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, η ζήτηση για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου είναι ήδη μεγάλη ενώ η νέα αφίσα έχει γίνει ήδη αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού στο διαδίκτυο.

Τι πρέπει όμως να περιμένουμε από την ταινία ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο τρείλερ;

Rey Daisy Ridley

Στο επίσημο site του Star Wars περιγράφεται ως η «ανθεκτική επιζών» η οποία ασχολείται με τους δολοφόνους της σκληρής ερήμου της Jakku. Ωστόσο, στο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο ξεκινάει με την ίδια, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις της είναι περισσότερες αφού την δείχνει να εξερευνά ένα γιγάντιο διαστημικό χώρο, τοποθετώντας την αυτόματα στο επίκεντρο της ιστορίας.

could-there-be-truth-to-this-rumor-about-daisy-ridley-s-character-rey-in-star-wars-episod-484712

Κylo Ren

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο Kylo Ren είναι το κακό παιδί της Αυτοκρατορίας ο οποίος υπόσχεται να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, εκπροσωπώντας την σκοτεινή πλευρά. Απευθύνει το λόγο στον υπερ-κακό Vader λέγοντάς του ότι «θα τελειώσω αυτό που ξεκίνησες».

c9f73167-025b-4a60-be2a-f98caed40e50-620x372

Han Solo

Αναμένεται να έχει το ρόλο κλειδί στην υπόθεση. Εμφανίζεται τελευταίος για να μας θυμίσει τις χρυσές εποχές του franchise.

919d8ca6-5d32-4f13-ba3b-26e7c11e05f6-bestSizeAvailable

Που είναι ο Luke Skywalker;

Στο τρέιλερ και στην αφίσα δεν υπάρχει κανένα σημάδι του Luke Skywalker με μια πρώτη ματιά, προφανώς γιατί ο σκηνοθέτης της ταινίας θέλει να κρατήσει και κάποια απ’ τα χαρτιά του κρυφά. Υπενθυμίζεται ότι ο Skywalker έχασε το χέρι του σε μια μάχη με τους Vader στην ταινία Star Wars: The Empire Strikes Back.

f58baa2c-f32c-45e0-b250-05664c0150c3-bestSizeAvailable

 

Το τρέιλερ μπορεί να χαρακτηριστεί ατμοσφαιρικό αλλά και ιδιαίτερα επιβλητικό, με το χαρακτηριστικό μαύρο – κόκκινο – λευκό που αγαπά ο Εϊμπραμς, αναδύοντας μια έντονη τη νοσταλγία για το παρελθόν και την υπόνοια ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

www.newmoney.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.