ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σταμάτη για Συνατσάκη: “Ήταν βλακεία αυτό που είπε”

Τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασε στην Κάμερα του Epsilon η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Γιώργου και της Φαίης μίλησε για το «Πρωινό» αλλά και τα λεγόμενα της Μαίρης που μάλλον δεν της αρέσανε καθόλου.

Πριν λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε  στον χρόνο που δεν της δινότανε  πέρσι στο «Πρωινό», θέμα που φέτος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει καθώς έχει την δική της εκπομπή στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ο χρόνος που δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση να (έχεις ενάμιση  λεπτό να τεκμηριώσεις την άποψη σου) νομίζω σου δίνει την δυνατότητα να πεις πράγματα συνολικά να μην εξαμολήσεις κακίες και οποιαδήποτε αρνητική κριτική να έχει από πίσω ένα υπόβαθρο που θα μπορεί να στηριχτεί», είχε πει στις κάμερες.

Η Σάσα Σταμάτη έδωσε την δική της απάντηση στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή «Με το καλημέρα»

«Ήταν βλακεία της αυτό που είπε η Μαίρη. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρόνου. Δηλαδή στην εκπομπή αυτή δεν μπορείς να πεις ότι θέλεις. Μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο. Πιστεύω ότι θα το ξεκαθαρίσει. Απλά όσο περνάνε τα χρόνια η Μαίρη καταλαβαίνει ότι εξελίσσεται και πρέπει να έχει άποψη».

ingossip.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.