ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στα μαχαίρια οι οπαδοί της Ίντερ με τον Ικάρντι: «Πάρτε το περιβραχιόνιο από τον κλόουν»

Οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με τους φανατικούς οπαδούς της Ίντερ έχουν διαταραχθεί πλέον για τα καλά, όπως δείχνει το οργισμένο μήνυμα τους προς τον Αργεντινό. Δείτε γιατί τα έβαλαν μαζί του.

Η επιλογή του Μάουρο Ικάρντι να συμπεριλάβει στην αυτοβιογραφία μια παλιά του διένεξη με τους «Ultras» της Ιντερ, έχει φέρει τεράστια αναστάτωση στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός περιέγραψε αναλυτικά ένα επεισόδιο που είχε με οπαδούς των «νερατζούρι», μετά από ένα παλιό ματς απέναντι στη Σασουόλο, αλλά ο τρόπος που το έκανε ήταν προκλητικός και εξοργιστικός για τους «Ultras» της ομάδας.

Η ανακοίνωση που έβγαλαν, δείχνει πως ο 23χρονος φορ θα περάσει δύσκολες μέρες μαζί τους. Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, τα ψέματα τελείωσαν. Δεν μας νοιάζει να γίνουμε αποδεκτοί. Είμαστε οι Ultras. Είμαστε παθιασμένοι και αποτελούμε την καρδιά της ομάδας. Δίνουμε τα πάντα για αυτή. Όλοι πρέπει να καταλάβουν όμως πως δεν γίνεται να φοράει το περιβραχιόνιο ένας τύπος σαν τον Ικάρντι. Δεν το αξίζει. Έχει τελειώσει για μας. Απαιτούμε να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από αυτόν τον κλόουν»

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.