ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στα γιορτινά του ο Πειραιάς: Σήμερα η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για τον 44ο τίτλο

Τα γιορτινά τους θα φορέσουν σήμερα ο Πειραιάς και το «Γ.Καραϊσκάκης», καθώς στις 20:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του 44ου στην ιστορία του, στο ποδόσφαιρο.

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και οι απανταχού Ολυμπιακού, θα μεθύσουν από τη σαμπάνια της επιτυχίας και όλοι μαζί, αρκετές χιλιάδες των οποίων θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο του Φαλήρου, θα ζήσουν ξανά τις μεγάλες στιγμές της κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου, κόντρα σε όσους προέβλεπαν αποκαθήλωση της ομάδας από τον θρόνο της στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Μία μεγάλη συναυλία, από το κορυφαίο συγκρότημα “Μέλισσες” και τον Dj Antonis Dimitriadis, ξεκινάει το πρόγραμμα της βραδιάς και θα ακολουθήσουν μεγάλες εκπλήξεις! Θα βρεθούν στο γήπεδο θρύλοι του Συλλόγου, οι οποίοι θα τιμηθούν, οι ομάδες των Ερασιτεχνικών τμημάτων που σαρώνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, το μέλλον του Ολυμπιακού, οι Ακαδημίες και οι Σχολές μας!

Και βέβαια, ο λαός του Ολυμπιακού, ο οποίος, αυτή τη χρονιά έχει παραπάνω λόγους να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο τίτλο και την επίτευξη ενός ακόμα ιστορικού ρεκόρ, με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Πληθώρα εκδηλώσεων, στο πάρκο των πρωταθλητών, με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του Θρύλου, από τις 4μμ, στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη, με τη συνδρομή της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και της Vodafone!

Η είσοδος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα γίνεται από τις θύρες 1 έως 17. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7μμ. Τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VIP, VVIP και θύρας 33 ισχύουν κανονικά.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.