ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Squirting: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την γυναικεία εκσπερμάτιση

Με τη λέξη squirting ονομάζουμε διεθνώς τη γυναικεία εκσπερμάτιση. Ο ερεθισμός της κλειτορίδας οδηγεί τον κόλπο σε συσπάσεις και έτσι πετάγονται αρκετά υγρά και με ταχύτητα την ίδια στιγμή που η γυναίκα βιώνει έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς διαφορετικά και δεν έχουν καμία σχέση μετα γνωστά κολπικά υγρά που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Από τον Άγγελο Γεραιουδάκη 

 Μέχρι πρόσφατα δεν ξέραμε και αρκετά για την γυναικεία εκσπερμάτιση και ακόμα δεν μπορούμε να αναφέρουμε πολλά με σιγουριά καθώς είναι ένα κομμάτι της γυναικείας σεξουαλικότητας που εξετάζεται ακόμη από τους σεξολόγους και τους ερευνητές του σεξ. Στο παρελθόν, οι γυναίκες που έκαναν squirting πριν τον οργασμό δεν ένιωθαν άνετα και οι άντρες που τύχαινε να κοιμηθούν μαζί τους, τα έχαναν. Το squirting έγινε γνωστό με τις ταινίες πορνό που το έκαναν μόδα. Μπορείτε να κάνετε την φίλη σας να εκσπερματίσει ακολουθώντας μία σίγουρη τεχνική: Ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του σημείου G.

Αρχικά, απλώστε μία πετσέτα στο κρεβάτι σας καθώς η γυναικεία εκσπερμάτιση εκτοξεύει τόσο υγρό που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν της κάνεις μασάζ στο σημείο G χρησιμοποίησε μικρές, επαναλαμβανόμενες κυκλικές κινήσεις, ενώ ένα καλό κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις baby oil ή λιπαντικό για μεγαλύτερη απόλαυση. Μόλις το σημείο G αρχίζει να διογκώνεται σε μέγεθος, συνέχισε και άρχισε να αυξάνεις λίγο την πίεση. Στο σημείο αυτό, η γυναίκα μπορεί να αισθανθεί ότι θέλει να ουρήσει, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, αύξησε την ένταση και την ταχύτητα με τρόπο που να μην την ενοχλεί και ζήτησέ της να ηρεμήσει, να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να συνεχίσει να παίρνει αναπνοές και συνέχισε μέχρι να την φτάσεις σε οργασμό. Μόλις ετοιμαστεί να εκσπερματώσει, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε κατευθείαν από την περιοχή γιατί θα εκτοξευθούν πολλά υγρά και θα πλυμμυρίσει ο τόπος.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πετυχαίνει πάντα. Χρειάζεται ο γυναικείος οργασμός να χτυπήσει κόκκινο, να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ζευγάρι και αρκετή υπομονή. Όσες γυναίκες έχουν βιώσει την εμπειρία κάνουν λόγο για τον πιο δυνατό οργασμό που είχαν. Από την άλλη, οι άντρες που το κατάφεραν λένε πως είναι η πιο ερεθιστική εμπειρία που είχαν.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.