ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σπύρος Πούλης: Δες την κούκλα 14χρονη κόρη του!

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές -τώρα εμφανίζεται στους Συμμαθητές – αλλά ο Σπύρος Πούλης έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός είναι 20 χρόνια παντρεμένος με την αγαπημένη του Αργυρώ και έχει δυο πανέμορφες κόρες.
 
Η πρωτότοκη κόρη του, η Αγγελική, είναι 14 στα 15 και άρχισε σιγά σιγά να συνοδεύει τον μπαμπά σε επίσημες εξόδους. Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον γνωστό ηθοποιό στο γάμο του καλού του φίλου Θανάση Βισκαδουράκη. Μπαμπάς και κόρη πήγαν μαζί στην εκκλησία και πόζαραν αγκαλιά για τους φωτογράφους.

 
Ο Σπύρος, έχει ακόμη μια κόρη την μικρή Ελένη -είναι μόλις 7 χρόνων- και πάντα μιλά με λόγια αγάπης για την οικογένειά του. Τα 20 χρόνια άλλωστε, κοινής ζωής με την Αργυρώ του είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του. “Με την Αργυρώ είμαστε μαζί από τη δεύτερη παράσταση μου. Έχουμε περάσει μαζί τα πάντα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!”, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.