ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Σουφλέ με τυρί και φρυγανιά

Σουφλέ με τυρί και φρυγανιά

Υλικά για 2-4 άτομα

– 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές

– 1 λίτρο γάλα

– 2 κουταλιές βούτυρο

– 10 φέτες τυρί γκούντα

– 6 φέτες ζαμπόν

– 370 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο

– 4 αβγά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
  2. Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
  3. Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.