ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Σότσι: Απαγορεύεται να ψαρεύετε στις τουαλέτες!

Σότσι: Απαγορεύεται να ψαρεύετε στις τουαλέτες!

Μετά τη διπλή λεκάνη που έκανε τον γύρο του κόσμου, τώρα και αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς στις τουαλέτες των χώρων όπου θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Μετά το διαφορετικό, αν και καθόλου προσωπικό, περιβάλλον που δημιουργεί η τουαλέτα με τη διπλή λεκάνη στο Κέντρο του Δίαθλου στο Σότσι, το σήριαλ… τουαλέτα συνεχίζει με αμείωτη ένταση.

Έπειτα από φωτογραφία που ανήρτησε στα προσωπικά του προφίλ στο Facebook και το Twitter ο Καναδός αθλητής του σνόουμπορντ, Σεμπαστιάν Τουτάν, επιβεβαιώνεται ότι οι Ρώσοι είναι ιδιαίτεροι όταν καλούνται να επισκεφθούν το μπάνιο.

Η λήψη του Καναδού αποκαλύπτει πινακίδα με σκίτσα, ώστε να είναι κατανοητά σε όλους ανεξαρτήτως γλώσσας, τα οποία απεικονίζουν τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται όταν κανείς βρίσκεται στην τουαλέτα.

Έτσι, ο επισκέπτης που πρόκειται να απαντήσει στο κάλεσμα της φύσης, δεν πρέπει: να ουρεί όρθιος, να σκύβει με το κεφάλι στη λεκάνη (και να κάνει εμετό), να σκαρφαλώνει πάνω στη στεφάνη της λεκάνης, να προχωρά σε ενδοφλέβια ένεση καθιστός δίπλα στη λεκάνη, αλλά και να ψαρεύει!

Οι αυστηροί κανόνες των Ρώσων διοργανωτών προκαλούν τουλάχιστον ευθυμία στους χρήστες του Διαδικτύου που αναπαράγουν μαζικά το σκίτσο, ενώ ο ίδιος ο Τουτάν σχολίασε: «Αυτοί είναι ενδιαφέροντες κανόνες στα μπάνια του Σότσι».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Share
Σότσι: Απαγορεύεται να ψαρεύετε στις τουαλέτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.