ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

SOS εκπέμπουν οι οδηγοί φορτηγών από το Λιμάνι της Ρόδου για τους παράτυπους μετανάστες

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί φορτηγών που ταξιδεύουν από το Λιμάνι της Ρόδου για τα υπόλοιπα νησιά και τον Πειραιά.

Παράτυποι μετανάστες όπως υποστηρίζουν οι οδηγοί των φορτηγών κρύβονται σε διάφορα σημεία των φορτηγών επιχειρώντας έτσι να ταξιδέψουν παράνομα. Οι οδηγοί όταν ελεγχθούν και βρεθούν οι λαθρεπιβάτες αντιμετωπίζουν εκτός των άλλων πρόβλημα με το Νόμο ενώ κινδυνεύουν ακόμα και να πατήσουν τους παράτυπους μετανάστες στα σημεία που κρύβονται.

Ιδού τι ανάρτησε ένας οδηγός στα social media κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:

“Αγαπητοί συνάδελφοι τα μάτια σας 14. Ελέγχετε τις νταλίκες διότι όπως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι τις Ρόδου την ώρα που είναι αραγμένες οι νταλίκες που μένουν για 2 ωρες για να τις βάλουμε όταν ξεκινήσει η φόρτωση του καραβιού. Μπαίνουν λαθρομετανάστες μέσα για να ταξιδέψουν για Αθήνα παράνομα, με αποτέλεσμα εάν δεν το έχετε ελέγξει οι ευθύνες πέφτουν πάνω μας και μεγάλη προσοχή διότι μπαίνουν και στους άξονες από κάτω με αποτέλεσμα να τους πατήσουμε και να τους πληρώνουμε χρυσό. Να ευχαριστήσω το Λιμεναρχείο τις Ρόδου για την άμεση κινητοποίηση τους στο σημερινό περιστατικό μας .”

Λάζαρος Iωαννίδης

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.