ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκαρισμένη αυτή η μητέρα δεν πίστευε πως η φωτογραφία της εγκυμοσύνης της κατέληξε σε…

Όπως και πολλές μέλλουσες μητέρες στον κόσμο, η 24χρονη Megan Ireland από το Σίνδεΰ ανέβασε φωτογραφίες τηςεγκυμοσύνης της στο Facebook.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Megan πίστευε ότι η φωτογραφία από την εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της θα ήταν ορατή μόνο στην οικογένεια και τους φίλους της, μέχρις ότου ένας χρήστης του μέσου με ψεύτικο προφίλ έκλεψε τη φωτογραφία και την αναδημοσίευσε ως δική του σε διάφορες ιστοσελίδες εγκυμοσύνης, ενθαρρύνοντας και άλλες μέλλουσες μητέρες να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες.

6

 

Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες που ανέβαιναν από τις υπόλοιπες μητέρες μοιράζονταν σε διάφορες ιστοσελίδες με φετίx στην εγκυμοσύνη (preggophilia)!

7

Ο Australian Multiple Birth Association και θυγατρικοί οργανισμοί στον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία αμέσως κατάλαβαν τι συνέβαινε και ειδοποίησαν τόσο το Facebook όσο και τις αρμόδιες αρχές, για να απομακρυνθούν οι φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Megan μάλιστα ανέφερε: «Αυτό είναι το παιδί μου στην κοιλιά μου και υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν σιχαμένα πράγματα με αυτή τη φωτογραφία. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κυκλοφορούν οι φωτογραφίες μου, αλλά το τι κάνουν με αυτές.«

fanpage.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.