ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκ στο χρηματιστήριο της Ασίας – Η Βαρκελώνη φωνάζει υπέρ της Ελλάδας

Αν και πρέπει να ολοκληρωθεί το κλείσιμο της ημέρας για να υπάρξει σαφή εικόνα για το κατά πόσο επηρεάζουν τα γεγονότα τα διεθνή χρηματιστήρια, το άνοιγμα που έγινε στην Ασία δείχνει ότι τείνουμε προς ισχυροποίηση του δολαρίου έναντι του ευρώ.

Ο πίνακας της εικόνας αφορά την ισοτιμία δολαρίου και ευρώ τη στιγμή που άνοιξαν τα χρηματιστήρια της Σαγκάης και του Χονγκ Κονγκ και μόλις αναρτήθηκε στο twitter αναζητήθηκε η… ύποπτη για την πτώση.

“Greece?” ρώτησε ένας… Αναμένεται στο σημερινό κλείσιμο των χρηματιστηρίων να φανεί αν ήταν πράγματι έτοιμες οι αγορές για να υποδεχθούν μια κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα, όπως είχε ισχυριστεί η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ.

Αν το κλείσιμο των χρηματιστηρίων είναι κάτω από τις -5 μονάδες, τούτο σημαίνει ότι υπάρχουν… στεγανά στο σύστημα και οι αγορές δεν θα επηρεαστούν τόσο, με αποτέλεσμα να συνέλθουν σε περίπου δύο εβδομάδες. Μια πιο καθαρή εικόνα θα υπάρχει περίπου σε τρεις ώρες από τώρα.

Ταυτόχρονα η Βαρκελώνη καλεί τους πολίτες της σε συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ της Ελλάδας αύριο Δευτέρα (29/6) στις 7.00 μ.μ. στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης Passeig de Gracia.
asia eurw 22

sportit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.