ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκ γνωστού ηθοποιού από «χτύπημα» συμμορίας

Γνωστός ηθοποιός έπεσε θύμα από συμμορία που ζητάει χρήματα με τη δικαιολογία πως κάποιος συγγενικό πρόσωπο έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

Στην περίπτωση του ηθοποιού πήρανε τηλέφωνο στο πατρικό του σπίτι και συστήθηκε ο άγνωστος άνδρας ως δικηγόρος ζήτησαν από την μητέρα του 20.000 ευρώ για ν’ αποφύγει την φυλακή με την δικαιολογία πως ενεπλάκη σε τροχαίο και σκότωσε έναν νεαρό .


Ο λόγος για τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση, ο οποίος εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα πως επειδή η μητέρα του έχει πρόβλημα με την καρδιά της και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πήγε στο πατρικό του για να την δει.


«Βλέπω την αδελφή μου σχεδόν λιπόθυμη στον κήπο μας , τον πατέρα μου να κρατάει το βιβλιάριο καταθέσεων κάνοντάς της αέρα και όλη τη γειτονιά της Κυψέλης μαζεμένη γύρω τους. Τρέχω πανικόβλητος κοντά της κι εκείνη με κλάματα με ρωτάει πως έγινε το δυστύχημα. Δεν καταλαβαίνω τι μου λέει, την προσπερνώ, μπαίνω μέσα και βρίσκω τη μητέρα μου στο κρεβάτι να κλαίει σπαρακτικά για το κακό που μας βρήκε» εξήγησε ο ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: «Έπαθα σοκ κι εγώ κι ακόμη περισσότερο εκείνη που με είδε. Τρόμαξα να την ηρεμήσω και κάλεσα τον γιατρό της να έρθει εσπευσμένα καθώς η υγεία της είναι επιβαρυμένη»

Σοκ γνωστού ηθοποιού από «χτύπημα» συμμορίας2

gossip-tv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.