ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκ για τον διοικητή του «Ελπίς» -Ο γιος του ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε στο Μετρό [εικόνα]

Γιος του γνωστού διοικητή του ΕΛΠΙΣ Θεόδωρου Γιάνναρου είναι ο νεαρός που έπεσε χθες στις ράγες του Μετρό στον σταθμό Ακρόπολη.

Ο Πάτρικ ήταν ο δεύτερος από τα τρία αγόρια που είχε ο κ. Γιάνναρος και σύμφωνα με τον ίδιο έπασχε από κατάθλιψη, ενώ πρόσφατα έχασε μία δουλειά.

«Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις… ακόμα και όταν δεν τ’ αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα “έφυγε” ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βεβαία, δεν σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του… Πονάει πάρα πολύ… Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπη μονοί μας, χωρίς την παρουσία του… χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται..», έγραψε ο τραγικός πατέρας στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ… Δεν απάντησες,,, άλλα μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι… Πως μας άφησες έτσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα. Που μπορούμε να τη δώσουμε? μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σε ένα άγνωστο αύριο… Αντίο αγαπημένε μου Πάτρικ. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε… μόνο που δεν ξέρουμε το πότε..» συνέχισε ο κ. Γιάνναρος σε νέα ανάρτηση, ενώ σε τρίτη έγραψε: «Και εσείς, κυβερνώντες, πρώην και νυν, αναλογιστείτε το μερίδιο ευθύνης που έχετε. Μας τα πήρατε όλα, μας εγκαταλείψατε μεσα στο σκοτάδι… Εκεί ακριβώς που ο Πατρικ μη βρίσκοντας διέξοδο επέλεξε το μονοπάτι το μακρυ και το μοναχικό, με μας που τον αγαπάμε να τον αναζητούμε απεγνωσμένα…»

Η κηδεία του Πάτρικ θα γίνει την Δευτέρα.


Ο 26χρονος Πάτρικ

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.