ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκ-Έδειρε μέχρι θανάτου την τετράχρονη κόρη του…

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία, η υπόθεση του Jafar Hussain, που συνελήφθη από στην πόλη Bareilly, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, για τον θάνατο της τετράχρονης κόρης του.

Ο Jafar Hussain έδειρε μέχρι θανάτου, επειδή κατά την διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού, έπεσε η μαντίλα από το κεφάλι της.
 
Ο άνδρας είναι φανατικά θρησκευόμενος ισλαμιστής και έχει εμμονή με την παραδοσιακή μαντίλα dupatta, κατέθεσαν στην αστυνομία οι γείτονες, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι πρόκειται για άτομο διανοητικά ασταθές.
 
Σύμφωνα με τον Brijesh Srivastava, εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για το τραγικό περιστατικό και η σορός του άτυχου κοριτσιού έχει σταλεί για νεκροψία.
 
Η ινδική εφημερίδα «Hindustan Times» αναφέρει, ότι, ενώ η οικογένεια έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα, η μαντίλα έπεσε από το κεφάλι της τετράχρονης, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί.
 
Ο πατέρας της άρχισε να την χτυπά με μανία και επανειλημμένα την πετούσε στο δάπεδο.
 
Η σύζυγός του προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος χτύπησε και την ίδια και στην συνέχεια της πρότεινε να θάψουν το παιδί τους στο εσωτερικό του σπιτιού, κάτι που η μητέρα του άτυχου παιδιού αρνήθηκε.

www.usay.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.