ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκ από τον George Michael -Γερασμένος, παχύς, σε κατάθλιψη [εικόνες]

Αυτή είναι μια φωτογραφία που δεν θέλαμε να δούμε.

Ο Τζορτζ Μάικλ, μόνο 51 ετών, και να δείχνει τελειωμένος.

Με παραπανίσια κιλά, πολύ γερασμένος και με θλιμμένο βλέμμα τον τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.
Εδώ και ένα μήνα σε ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά κέντρα αποτοξίνωσης της Ελβετίας που είναι εξειδικευμένα να βοηθούν άτομα που είναι εθισμένα στο ποτό και τα ναρκωτικά βρίσκεται ο διάσημος τραγουδιστής.

Ναρκωτικά για τον Τζορτζ

Υπό άκρα μυστικότητα λέγεται ότι μεταφέρθηκε σε κλινική της Ελβετίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχθεί την εξάρτησή του από τις ουσίες αλλά και είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρειά τους και είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση δύο μηνών, πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 51χρονου ελληνοκυπριακής καταγωγής σταρ, νοσηλεύεται στην κλινική «Kussacht Practice», η θεραπεία της οποίας κοστίζει 100.000 ευρώ και έχει ακολουθηθεί κι από άλλους celebrities, όπως ο σχεδιαστής Τζον Γκαλιάνο.

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε εκμυστηρευθεί πως το 2009 έφτανε να καπνίζει 25 «τσιγάρα» την ημέρα, τα οποία τα μείωσε στα 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες σε κώμα και στη συνέχεια να ξυπνήσει με αλλαγμένη τελείως τη φωνή του.

 iefimerida.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.