ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοφία Μπηγινά: Θεϊκή ομορφιά – εκρηκτική προσωπικότητα

 Η Σοφία Μπηγινά  είναι η ζωντανή απόδειξη πως όταν μια sexy γυναίκα, έχει το μυαλό να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της χωρίς να γίνεται φτηνή, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Εκτός από το προφανές, που είναι η απίστευτα sexy εμφάνιση της, αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο στη Σοφία είναι το μυαλό, η μόρφωση, η προσωπικότητα και η καριέρα που κάνει ως λογίστρια σε μια επιχείρηση με υψηλές απαιτήσεις όπως το καζίνο της Ρόδου.

Οι απαντήσεις της στο ερωτηματολόγιο του Προυστ:

Ποιο είναι το “μότο” σας; “Μην μπερδεύεις την υπομονή με την αδυναμία. Η αδυναμία είναι φόβος, η υπομονή είναι πίστωση”. Αυτό είναι το motto μου! Πιστεύω στην υπομονή … την θεωρώ αρετή και δύσκολο να την έχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν πάντα γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς!

Ποια είναι η εμμονή σας; Η τελειοποίηση του σώματος μου. Περνώ αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο.

Ποιο είναι το καλύτερο γνώρισμα του χαρακτήρα σας; Κανένα ίχνος ζήλιας. Θεωρώ ότι ο καθένας έχει αποκτήσει αυτό που έχει με τον κόπο του και δεν ζηλεύω, το αναγνωρίζω και ενδιαφέρομαι γι αυτά που έχουν σημασία για μένα. Η ζήλια είναι αρρώστια για μένα.

Ποια η μεγαλύτερη σας αδυναμία; Η οικογένεια μου.

Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας τι θα ήταν αυτό; Να μην εξωτερικεύομαι τόσο εύκολα. Είμαι πολύ κοινωνικό άτομο και θεωρώ ότι όλοι είναι σαν εμένα.

Ποια η καλύτερή σας στιγμή; Όταν έχω καταφέρει να κάθομαι χαμογελαστή και απλώς να απολαμβάνω την ημέρα χωρίς να περιμένω κάτι.

Τι ορισμό δίνετε στη λέξη «ελευθερία»; Για μένα σημαίνει ευτυχία… απελευθερωμένη από δεσμά ζήλιας, σύγκρισης, απόκτηση ολοένα περισσότερων υλικών, ελευθερία για μένα είναι να ζεις όπως σε κάνει ευτυχισμένη!

Με ποιο φυσικό ταλέντο θα θέλατε να είστε προικισμένη; Δεν χρειάζεται να είμαι προικισμένη, μέσα από την ζωή μαθαίνεις πολλά και αναγνωρίζεις τι χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση.

Τι είναι για σας ευτυχία; Να έχεις ψυχική εσωτερική ισορροπία. Από μέσα μας πηγάζουν όλα.

Τι είναι για εσάς δυστυχία; Να βλέπεις τόσα παιδιά να πεινάνε απλό την μια πλευρά και άλλα που τα έχουν όλα αλλά δεν χαμογελούν. Αυτό σημαίνει δυστυχία.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια για εσάς; Η υγεία μας. Όταν έρθεις πολύ κοντά σε μεγάλη αρρώστια, εσύ ή ένας κοντινός σου, μόνο τότε συνειδητοποιείς ότι είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε.

Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα; Ευγένεια και ωραίους τρόπους αντιμετώπισης της γυναίκας.

Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα; Αξιοπρέπεια. Να γνωρίζει πως να φερθεί σε κάθε περίπτωση και άνθρωπο.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Αρρώστια αγαπημένων μου προσώπων.

Σε ποιες περιπτώσεις επιλέγετε να λέτε ψέματα; Όταν ξέρω ότι αυτό που θα πω δεν έχει να προσφέρει κάτι στον άλλον και θα τον πληγώσει προτιμώ να μην το αναφέρω. Όχι ότι θα πω ψέμματα απλώς δεν μου αρέσει να πληγώνω ανθρώπους με τα λεγόμενα μου και την συμπεριφορά μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ποτό; Δεν είμαι του ποτού, πάντα ψάχνω για κάποιο κοκτέιλ και πάντα ρωτάω τον μπάρμαν να με προτείνει κάποιο.

Η ταινία που σας σημάδεψε; Δεν με σημαδεύουν ταινίες, τις βλέπω τις απολαμβάνω αλλά μετά τις ξεχνάω. Δεν αφήνω τέτοια να με σημαδεύουν στην ζωή μου.

Σε ποια λάθη δείχνετε επιείκεια; Δεν είμαι αυστηρός κριτής. Δείχνω επιείκεια σε λάθη ανθρώπων που σημαίνουν κάτι σημαντικό στην ζωή μου ακόμη κι αν με πλήγωσαν. Δίνω πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και τέλειος!

Δείτε φωτογραφίες από την εκρηκτική αυτή sexy προσωπικότητα που κάνει αισθητή την παρουσία της όπου κι αν εμφανίζεται στο νησί της Ρόδου (και όχι μόνο) και γίνεται αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.