ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σμαράγδα Καρύδη: Ο Θοδωρής Αθερίδης, τα ψέματα και η ζωή που ονειρεύεται!

“Όλοι υποδυόμαστε ρόλους στη ζωή μας. Δεν είμαι όμως ψεύτικη ως άνθρωπος. Μικρά ψέματα μπορεί να πω καμιά φορά, αλλά δεν είμαι υποκρίτρια.”, αποκαλύπτει ηΣμαράγδα Καρύδη, μιλώντας στο Celebrity. Η γνωστή ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα.

“Δεν υπήρξε φορά που να θέλω κάποιον κι εκείνος να μην με θέλει. Άλλωστε, δεν βρίσκω γοητευτικό κάποιον που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμένα”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά, αφήνοντας ένα χαμόγελο, αφού τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Θοδωρή Αθερίδη.

Πώς είναι η ζωή σου αυτό το διάστημα;

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Λέω “Δόξα τω Θεώ” πολύ συχνά. Είμαι υγιής, έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, έχω δουλειά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες, κοινές για όλους μας, αλλά προσπαθώ να βρίσκω λύσεις”.

Όταν είσαι ερωτευμένη, δίνεσαι ολοκληρωτικά;

“Δεν νομίζω ότι κρατάω πράγματα, πισινές που λένε, απλώς δεν θέλω να πέφτω στα πατώματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να νιώσω έτσι”

Έχουν υπάρξει φορές που φέρθηκες σκληρά;

“Έχω μετανιώσει για κάποιες κουβέντες που είπα και δεν ήμουν πολύ προσεχτική ώστε να μην τις πω… Έχω ζητήσει βέβαιε, συγγνώμη. Ζητάω συγγνώμη γενικά”.

Χρειάστηκε ποτέ να απευθυνθείς σε ψυχολόγο;

“Όχι δεν ξέρω αν θα το έκανα. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι πρέπει να πηγαίνεις σε ψυχολόγο, όταν το χρειάζεσαι πραγματικά, όταν έχεις ψάξει καλά τον εαυτό σου και δεν βρίσκεις λύση. Όχι γιατί είναι μόδα”.

Τι θα ήθελες να αλλάξεις τον εαυτό σου, αν μπορούσες;

“Θα ήθελα να είμαι πιο τολμηρή και λιγότερο ανασφαλής”.

Πώς ανταπεξέρχεσαι σε μια τόσο απαιτητική παράσταση (σ.σ. το Sweet Charity που πρωταγωνιστεί)

“Πώς ανταπεξέρχομαι σε μια τόσο απαιτητική καθημερινή παράσταση; Πάντα πριν από αυτή τρώω μακαρόνια. Το ίδιο έκανα και όταν έπαιζα στο Chicago. Στο Sweet Charity, όμως, είναι σαν να κάνω 2,5 ώρες αερόμπικ. Χρειάζομαι ενέργεια”.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.