ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σκύλος κολύμπησε 10 χιλιόμετρα και επέστρεψε στο σπίτι του… μέσω Facebook

Αφού κολύμπησε για περίπου 10 χιλιόμετρα στα νερά της λίμνης του Μίσιγκαν και περπάτησε ακόμη 20 χιλιόμετρα στις όχθες μίας από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες, ένας σκύλος επανενώθηκε με την οικογένειά του την περασμένη εβδομάδα, στις βόρειες ΗΠΑ.

Τα ίχνη του δέκα μηνών βελγικού Μαλινουά, το οποίο ακούει στο όνομα Ράιλι, χάθηκαν την προηγούμενη Κυριακή όταν, χωρίς να το αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες του, Κριστίν και Έντουαρντ Κάσας, πήδηξε από τη βάρκα τους στη λίμνη. Παρά την προσπάθειά του, το ζεύγος δεν κατόρθωσε να εντοπίσει τη Ράιλι τα αμέσως επόμενα λεπτά.

Ωστόσο, ελπίζοντας ότι κάποιος άλλος θα έβρισκε το κατοικίδιό τους, ο 56χρονος Έντουαρντ και η 49χρονη Κριστίν απευθύνθηκαν σε σελίδα του Facebook, η οποία κοινοποιεί φωτογραφίες ζώων τα οποία έχουν χαθεί στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Μία ημέρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης της Ράιλι, κατασκηνωτές ειδοποίησαν τη σελίδα, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί με παρόμοια χαρακτηριστικά, το οποίο περιφέρεται σε δάσος, στις όχθες της λίμνης.

Οι ιδιοκτήτες του έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για τη Ράιλι, η οποία μέσα σε λίγες ώρες είχε προλάβει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, τόσο στη λίμνη, όσο και στην ξηρά.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.