ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σκύλος-ήρωας έσωσε μια οικογένεια από τέσσερις δηλητηριώδεις κόμπρες στην Ινδία

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Ινδία και καταδεικνύει την αγάπη και αφοσίωση ενός σκύλου στην οικογένειά του. Κάνοντας πράξη την αφοσίωση αυτή μέχρι θανάτου, σκότωσε τέσσερις επικίνδυνες δηλητηριώδεις κόμπρες πριν πεθάνει από τα δαγκώματά τους, αλλά είχε ήδη καταφέρει να σώσει τα οκτώ μέλη της οικογένειάς του.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σεμπεκαπούρ. Εξαιτίας των μουσσώνων, η πόλη πλημμύρισε με τα δηλητηριώδη φίδια, τα οποία, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που κατέστρεψαν τις φωλιές τους, αναζήτησαν νέο καταφύγιο. Τέσσερα από αυτά επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας του άτυχου ντόμπερμαν, το οποίο έδωσε πραγματική μάχη μαζί τους. Μετά από ώρα, κατάφερε να σκοτώσει τα τέσσερα φίδια και να προστατεύσει έτσι την οικογένειά του, ωστόσο λίγο μετά πέθανε από αιμορραγία και το δηλητήριο των φιδιών που είχε περάσει στο αίμα του.

 Ο σκύλος κηδεύτηκε από τους κατοίκους της πόλης με τιμές ήρωα, ενώ το φαινόμενο με φίδια που μπαίνουν στα σπίτια είναι πολύ συχνό στην περιοχή, με ολέθρια αποτελέσματα.

Σοκαρισμένο δήλωσε το αφεντικό του σκύλου, το οποίο είχε υιοθετήσει το άτυχο ντόμπερμαν λίγους μόνο μήνες νωρίτερα. «Θα τον θυμάμαι για όλη τη ζωή μου. Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του», είπε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.