ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε πανικό σε τουριστικό θέρετρο! (βίντεο)

Τέτοιου είδους καταγραφές και θεωρίες εμφανίζονται συχνά στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια και ποτέ δεν έχει τελικά βρεθεί κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τις θεωρίες για Γέτι, χιονανθρώπους και άλλα πλάσματα. Ωστόσο αυτή τη φορά, η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση και το υλικό έγινε viral, αναγκάζοντας τη διεύθυνση του χιονοδρομικού να προβεί σε δηλώσεις που καθησύχαζαν τους τουρίστες. 

 Το βίντεο κατέγραψε στο Formigal, στα Πυρηναία, ένας σκιέρ και δημοσίευσε το υλικό σε φόρουμ και social media ρωτώντας αν αυτό είναι αρκούδα ή χιονάνθρωπος. Οι εικόνες άρχισαν να μοιράζονται και να προκαλούν πολλά σχόλια και σύντομα ένα νέο debate είχε ξεκινήσει. Κάποιοι έβλεπαν το μυθολογικό Γέτι, άλλοι μια αρκούδα και μερικοί έναν φαρσέρ ή έναν στρατιώτη με στολή καμουφλάζ για τα χιόνια. Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο πρώην οδηγός Grand Prix Fonsi Nieto ο οποίος ανέφερε πως αν αυτό είναι αρκούδα τότε ο κόσμος θα πρέπει να είναι προσεχτικός.    

Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε αναστάτωση σε τουριστικό θέρετρο

 Ο χρήστης που είχε καταγράψει το περιστατικό αναφέρει πως το έδειξαν στους υπεύθυνους του χιονοδρομικού Aramon, αλλά εκείνοι δεν τους πήραν στα σοβαρά και πρόσθεσε πως ίσως υπάρχει θέμα ασφάλειας για τους επισκέπτες.

 

  Μετά από πολλά retweet, δημοσιεύματα και ακόμη περισσότερα σχόλια, οι υπεύθυνοι στο θέρετρο επικοινώνησαν ξανά με τον άνθρωπο που είχε καταγράψει το “πλάσμα” και ζήτησαν πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία προκειμένου να κάνουν έρευνα. Εκπρόσωπος της επιχείρησης ανακοίνωσε αργότερα πως λαμβάνουν πολύ σοβαρά οποιαδήποτε παρατήρηση που αφορά στην ασφάλεια και πως έχει ξεκινήσει έρευνα στο σημείο. Μερικές ώρες μετά, από τη διεύθυνση του Aramon ανακοινώθηκε πως δεν έχει βρεθεί κάτι και πως κρίνεται ότι όλα είναι ασφαλή. Προκειμένου να καθησυχάσουν τους τουρίστες, οι αρμόδιοι πρόσθεσαν πως θα εξακολουθούν να είναι σε επαγρύπνηση για το περιστατικό.  

www.pronews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.