ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σίμωσης και Τσαγκάρης οι νέες προσθήκες για τον Ιάλυσο

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σίμωση.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Μπουργκχάουζεν, Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Παναργειακό. Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ιάλυσου.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Ιάλυσου. Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι να έχουμε υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Ιάλυσου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.»

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσαγκάρη. Ο νεαρός επιθετικός,που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Παστίδας, αποτελεί ακόμα μια επένδυση για το μέλλον και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου.
Ο ίδιος δήλωσε:
‘Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ιάλυσος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που μου δίνει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Εύχομαι τη νέα χρονιά να είμαστε υγιείς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.’
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.