ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΑΓΙΣΑΝ και οι πέτρες: ”Σήμερα παντρεύω τη Μαρία.Η κόρη μου θα βγει νύφη” – Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ουρλιαχτά της μάνας

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η γιαγιά

Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο η οικογένεια, οι συγγενείς κι οι φίλοι της τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών – Τραγικές φιγούρες η μάνα και η γιαγιά της άτυχης κοπέλας

khdeia Ntalianh2

Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο η οικογένεια, οι συγγενείς κι οι φίλοι της άτυχης Μαρίας Νταλιάνη τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Με δάκρυα στα μάτια κι ένα μεγάλο “γιατί” ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πώς το γελαστό παιδί έφυγε από κοντά τους.

khdeia Ntalianh3

Τραγικές φιγούρες η μάνα της 21χρονης που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, αλλά κι η γιαγιά της Μαρίας, που συνόδεψε την εγγονή της στην τελευταία της κατοικία επίσης υποβασταζόμενη.

kheia Ntalianh1

“Μαρία μου, μάτια μου, ζωή μου”, φώναζε ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα της. “Γιατί παιδί μου, γιατί;”, μονολογούσε. Το κουράγιο να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της Μαρίας βρήκε ο πατριός της, λέγοντας σε όποιον έσπευδε να τον συλλυπηθεί “σας ευχαριστώ όλους”. “Σήμερα την παντρεύω τη Μαρία. Η κόρη μου σήμερα θα βγει νύφη, την παντρεύω σήμερα δεν την κηδεύω. Και στις χαρές σας. Είναι περιττά τα λόγια. Έδειξα την αγάπη μου σε ένα παιδί άγγελο. Δεν της έλειψε το χαμόγελο ποτέ”, είπε στους παρευρισκομένους. Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την μητέρα και τον πατριό της.

Έπειτα από πολυήμερη αγωνία, καθώς τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου, δόθηκε τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισής της με τον πιο τραγικό τρόπο. Η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το φωταγωγό κινητοποίησε τους ενοίκους που μόλις αντίκρισαν το σώμα της άτυχης κοπέλας σε προχωρημένη σήψη ειδοποίησαν την αστυνομία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένα νέο παιδί, όπως η Μαρία, χάθηκε από τη ζωή. Το σενάριο της αυτοκτονίας φαίνεται ως το πιθανότερο, καθώς στο διαμέρισμα της οικογένειας δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ωστόσο, η 21χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο, που να παραπέμπει σε αυτοκτονία κι έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει

press-news.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.