ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σημαντικές εκπτώσεις σε μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών από την Dodekanisos Seaways

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  « Dodekanisos Seaways» 

 Κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Α΄  ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου και μετά από  συζητήσεις με τον πρόεδρο Μαρίνο Ανδρέα και τον γραμματέα   Ξάφη  Θεόδωρο,  η  διοίκηση της εταιρίας

 « Dodekanisos Seaways» αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του νομού σχεδιάζει την έκδοση Κάρτας Bonus Miles με  σημαντικές  εκπτώσεις  καθώς και πακέτα προσφορών στους εκπαιδευτικούς και μαθητές  για τη νέα σχολική χρονιά (από Σεπτέμβριο 2016).

Η  «Dodekanisos Seaways» δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες στα Δωδεκάνησα και στα  νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από το 2000.Διαθέτει δύο σύγχρονα ταχύπλοα καταμαράν (το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride»)  ,  το Ε/Γ-Ο/Γ «Παναγία Σκιαδενή»  και  καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς:  Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

 

Να σημειωθεί ότι λόγω της πυκνότητας , της  συνέπειας των δρομολογίων, της ταχύτητας, της ασφάλειας… οι υπηρεσίες που προσφέρει  η εταιρία έχουν αναγνωριστεί καθολικά από τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς  και έχουν συμβάλει  σημαντικά  στην οικονομική, τουριστική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας και ειδικότερα των μικρών και απομονωμένων. Το περασμένο έτος βραβεύτηκε από τους «Lloyd’s List», στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015, ως η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία στην Ελλάδα. 

Σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση  για τις πολύ σημαντικές εκπτώσεις σε εισιτήρια καθηγητών και μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά  από την  εταιρία  « Dodekanisos Seaways».

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.