ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σήκωσε την κόρη του και ο ανεμιστήρας της έκοψε το κεφάλι – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα τρομερό κόψιμο στο κεφάλι της κόρης του ήταν το αποτέλεσμα της… έμπνευσης που είχε να την πετάξει στον αέρα ενώ έπαιζαν, μη σκεπτόμενος ότι στο δωμάτιο ήταν εγκατεστημένος ανεμιστήρας οροφής.

Η περιπέτειά τους δεν τελείωσε εκεί, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 3χρονη Oum, δεν της έκαναν πλαστική αν δεν πληρώνονταν εκατοντάδες δολάρια.

kefali_2.JPG

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο 25χρονος Em όταν σήκωνε στον αέρα την κόρη του ήταν πως αυτή θα χτυπούσε το κεφάλι της στον ανεμιστήρα στην οροφή του δωματίου.

Η μεταλλική λάμα του ανεμιστήρα έκοψε την 3χρονη τρομακτικά βαθιά, ευτυχώς όμως το χτύπημα έγινε στο μέτωπο και όχι πιο χαμηλά, γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα θα ήταν μη αναστρέψιμα.

kefali_1.JPG

Τελικά οι γονείς της Oum, φοβούμενοι για την ζωή της, δέχτηκαν να πληρώσουν στο νοσοκομείο Rayong της Ταϊλάνδης ένα σημαντικό ποσό, για να μπει η μικρή στο χειρουργείο.

“Όταν πέταξα την Oum στον αέρα, με… κάποιο τρόπο το κεφάλι της χτύπησε στον ανεμιστήρα”, θα πει ο ίδιος.

kefali_3.JPG

“Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να γίνει η επέμβαση, αφού οι γιατροί δεν έκαναν έκπτωση”, λέει ο 25χρονος.

Με μισθό λίγο πάνω από τα 500 ευρώ το κόστος των 1.700 ευρώ για την εγχείριση ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από την οικογένεια. Μία μέση οικογένεια δεν έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από 4.650 δολάρια το χρόνο.

kefali_4.JPG

“Η Oum είναι καλύτερα τώρα και είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που την βοήθησαν”, αναφέρει ο Em.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.