ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Επειδή εγώ είμαι άντρας θα του…»! Σφοδρή επίθεση Λιάγκα σε Στιβακτάκη [Video]

Μετά τη φωτογράφιση και τη συνέντευξη σε περιοδικό.

O Στάθης Στιβακτάκης φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Down Town και έδωσε μια συνέντευξη η οποία σχολιάστηκε από το Πρω1νό. Στις δηλώσεις του απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα, δηλώνοντας: «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Σήμερα,με αφορμή τη φωτογράφιση του και φυσικά τις δηλώσεις του ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και απάντησε στην παραπάνω δήλωσή. «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν make up. Παίρνουμε έναν άνθρωπο τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος βγαίνει κάνει φωτογραφίσεις ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφιση σαν μοντέλο;», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν τον κάλεσε στην εκπομπή και γνωστοποίησε το παρασκήνιο: «Επειδή εγώ είμαι άντρας θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη γιορτή μελιού και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα φέρε αν είναι να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

Δείτε το βίντεο:

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.